Björns Blogg

Björns Blogg

Om Bloggen

Ett försök till en första blogg

Long time, no see

TextPosted by Björn Sjöberg Friday, March 09 2007 22:08:22
Det var längesen man plitade ned några ord här...
Ska försöka mig på en kort sammanfattning:

Jobbmässigt så har man varit större delen av tiden på Malaco-Leaf, men även en vecka på Sandviken Energi och deras reception, samt en vecka på Sandvik i huvudväxeln där. Vad framtiden utvisar vet jag inte ännu.
Jag har dock lämnat in en jobbansökan, får se vart det leder.

Bilmässigt så kokade PYR (den röda bilen) så det blev bogsering hem från jobbet. Konstaterade att det var en slang som det gått hål i. Kunde dock låna mor och fars bil iom att de var två veckor till Thailand. Sussi spanade på Saabar och Volvosar på internet och vi åkte runt lite i Gävle och kollade. Tog en tur till Uppsala och hittade våran nya bil där. En svart Saab 95 kombi. Köpte ny slang till "gammeln" och bytte den med oväntad hjälp från min underbara blivande fru. Tack älskling! Sålde iväg PYR snabbt och lite oväntat. Den rullar fortfarande i fjärn...

Massor med snö har det kommit, och allt nästan tinat bort igen nu. Men jag har kört snöslunga en sväng iaf. Var ner till norrsundet dagen som mamma och pappa kom hem, så farfar inte skulle slita ut sig genom att handskotta deras gård. Det hade ju iaf kommit 1½dm snö dagarna innan.


Har laddat upp en del nya foton idag till galleriet, bl.a från två fester.
Nu är det läggdags och imorgon bastukväll... :)
  • Comments(0)//blogg.bjornsjoberg.se/#post13