Björns Blogg

Björns Blogg

Om Bloggen

Ett försök till en första blogg

Nyårsafton

TextPosted by Björn Sjöberg Monday, January 01 2007 19:23:42
Så blev det då nyårsafton.

Barnen blev hämtade strax för 14, och vi började förbereda för vårt lilla nyårsfirande.
Trodde vi bara skulle bli 3, Sussi,jag och Krister. Fick tag i Jimmy B och bjöd hit honom. Han Visste inte om han skulle åka till Björke eller komma hit.
Camilla och Lisa kom oxo förbi innans de skulle åka till stan.

Potatis skalades.Det dukades och gjordes fint här hemma.
Gästerna anlände och Krister fick äran att blanda välkomstdrink. Vilket han gjorde så bra så han fick fortsätta blanda resten av kvällen. Maten var jättegod, Potatisgratäng och fläskfile med bea. Princesstårta till efterrätt.
Camilla och Lisa avvek för att åka med 21-bussen till stan och vi satt och småpratade bara. Dukade fram ost och kex som avnjöts.

Var ut och skålade in det nya året.

En stund i bastun blev det oxo. Varmt var det och törstig blev man.
In och duscha av sig och sen åt vi mera ost och kex.

Runt 3 så kom Camilla och Lisa förbi en stund innans de gick vidare till Camilla för att sova. Vi var ut och gick med Billy och sparkade lite boll.

Var ut och kollade på veden på baksidan och ladan. Hörde några mystiska ljud, typ som av hovar, fast det var inte nån häst i närheten.
När vi skulle gå in blev det än mer kusligt. Dels så hörde vi nåt som lät typ som ett fönster som öppnas eller får nåt slaget emot rutan. Ingen av oss hade gjort nåt, Jimmy bara hämtat vatten i köket och sussi var på övervåningen. Sen så tyckte sig Krister se nåt i ögonvrån som rörde sig på altanen när jag öppnade dörren och gick in.

Vi beslutade oss för att det inte var nåt och gick och lade oss för att sova, och hoppsan, klockan hade visst blivit tidig morgon. Närmare bestämt strax efter 6.
  • Comments(0)//blogg.bjornsjoberg.se/#post9